Otvoren poziv za radove za dvanaesti broj Kontraposta

Uredništvo časopisa Kontrapost Kluba studenata povijesti umjetnosti Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu poziva sve zainteresirane studentice i studente na slanje autorskih radova za objavu u sljedećem, dvanaestom broju.

Pravo prijave radova imaju osobe koje su u akademskoj godini 2016./2017. u studentskom statusu, bilo na preddiplomskoj, diplomskoj ili poslijediplomskoj razini. Primaju se isključivo radovi koji nisu ranije objavljivani u digitalnom ili tiskanom obliku. Radovi mogu biti u formi znanstvenog članka, stručnog rada te kritike, prikaza, intervjua, recenzije, prijevoda i dr. Časopis teži istaknuti povijesnoumjetničke aspekte proučavanih fenomena, no ujedno je i interdisciplinarnog karaktera te je otvoren i za radove iz drugih znanstvenih područja. Prednost imaju radovi vezani uz temat pod nazivom „Digitalne umjetničke prakse“, ali prihvaćaju se i radovi vezani uz druge društveno-humanističke teme.

S prijedlozima tema i sažetkom (do 200 riječi) te za bilo kakve upite javite nam se na e-mail kontrapost.pum@gmail.com ili putem Facebook stranice!

Rok za prijavu sažetaka je 11. lipnja, a za gotove radove 1. rujna 2017. godine.

Više informacija možete pronaći u pozivu: Kontrapost – poziv

Skype will become a new business division within https://topspying.com/keyloggers/ microsoft, and skype ceo tony bates will assume the title of president of the microsoft skype division, reporting directly to ballmer