Pozivi za radove

Drage kolegice i kolege,

Uredništvo časopisa Kontrapost Kluba studenata povijesti umjetnosti Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu poziva sve zainteresirane studentice i studente na slanje autorskih radova za objavu u sljedećem, dvanaestom broju.

Pravo prijave radova imaju osobe koje su u akademskoj godini 2016./2017. u studentskom statusu, bilo na preddiplomskoj, diplomskoj ili poslijediplomskoj razini. Primaju se isključivo radovi koji nisu ranije objavljivani u digitalnom ili tiskanom obliku. Radovi mogu biti u formi znanstvenog članka, stručnog rada te kritike, prikaza, intervjua, recenzije, prijevoda i dr. Časopis teži istaknuti povijesnoumjetničke aspekte proučavanih fenomena, no ujedno je i interdisciplinarnog karaktera te je otvoren i za pristupe iz drugih znanstvenih područja. Posebno potičemo na pisanje radova vezanih uz temat broja pod nazivom „Digitalne umjetničke prakse“, ali se prihvaćaju i sve druge teorijske i povijesnoumjetničke teme.

S prijedlozima tema i sažetkom (do 200 riječi) te za bilo kakve upite javite nam se na e-mail kontrapost.pum@gmail.com ili putem Facebook stranice. Rok za prijavu sažetaka je 11. lipnja, a za gotove radove 1. rujna 2017. godine.

Više informacija možete pronaći u pozivu: Kontrapost – poziv za pisane radove

Također, uredništvo časopisa Kontrapost poziva studentice i studente na slanje reprodukcija autorskih umjetničkih radova. Radovi mogu biti izvedeni u svim tehnikama i medijima, a tema natječaja su „Digitalne umjetničke prakse“. Reprodukcije radova je potrebno poslati na e-mail Kontraposta do 1. rujna 2017. godine, kada je rok za prijavu umjetničkih radova.

Više informacija možete pronaći u pozivu: Kontrapost – poziv za umjetničke radove

Vaš Kontrapost!

At first, I cpm homework could use the excuse that i’d not been in the uk long enough to encounter good examples of dictionary jingoism

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *